Yritysesittely

TeaHouse of Wehmais – ei ainoastaan pieni makupala Englantia vaan kokonainen kokemus!

TeaHouse sijaitsee Juvalla, vanhan herraskartanon pihapiirissä ja on englantilaiseen teeperinteeseen erikoistunut teehuone. Ruusukankain ja kukkatapetein sisustetuissa huoneissa tarjoilemme englantilaisen teeperinteen mukaisesti valmistettuja teekattauksia kuten Afternoon Tea ja Cream Tea. Paikallinen teen ystävä tai ohi ajava matkailija voi hetkeksi astua Bedfordin herttuattaren, Annan maailmaan, nauttia kiireettömästä teehetkestä maaseudun rauhassa, vanhan sukukartanon tunnelmallisessa miljöössä. Teehuoneella on ympärivuotisesti noin 50 asiakaspaikkaa ja kesällä paikkoja on myös puutarhassamme.

Valmistamme leivottavat tuotteet itse ja teemme mahdollisimman paljon yhteistyötä lähialueen tuottajien kanssa sekä käytämme luomutuotteita. Valikoimassamme on noin 100 teelaatua, joista jokainen teen ystävä voi valita oman suosikkinsa. Teemme ovat myös myytävänä verkkokaupassamme. Lisäksi tiloissamme on täydet anniskeluoikeudet niin sisällä kuin puutarhassakin, eli teen kanssa voi nauttia esimerkiksi lasillisesta kuplivaa. Tulevan kesän uutuus on itse kehittämämme teecocktailit.

TeaHousen naapurissa sijaitsee Wehmais Deli&Deco -kauppa, jonka valikoimissa on paikallisten tuottajien ruokatuotteita, laaja valikoima luomutuotteita sekä sisustustuotteita, joita ei löydy muualta Suomesta. Myymälässä on myös myynnissä omaa tuotantoamme kuten suosittua saaristolaisleipäämme, suussasulavaa Lemon curdia sekä scones-valmistaikinaa, josta kotona voi leipoa valtakunnallisesti palkittuja sconesejamme. Näiden herkkujen sekä sisustustuotteiden lisäksi löydät Deli&Deco:sta kattavan valikoiman teehen liittyviä tuotteita, teekirjoja sekä irtoteetä kotiin tai kylään vietäväksi. Deli&Deco:n nettisivut ovat työn alla.


Tallirakennuksen Ylisille olemme kunnostaneet ainutlaatuiset kokous- ja juhlatilat. Kokousta 1800-luvulta peräisin olevassa tilassa nykyaikaisin kokousvälinein. Persoonallinen tila muovautuu kuitenkin erilaisiin juhlatilaisuuksiin helposti. Vanhat hirret ja kristallikruunut katossa sopivat niin syntymäpäiville, häihin että valmistujaisjuhliin. Tilaan mahtuu maksimissaan 70 henkilöä ja tiloissa on täyden anniskeluoikeudet.
Järjestämme pitkin vuotta erilaisia viihde- ja kulttuuritapahtumia Ylisillämme. Kesällä voit tulla luoksemme kuuntelemaan musiikkia Joroisten musiikkipäivien konsertissa, osallistumaan huutokauppaan tai nauttia laadukkaasta Stand Up -illasta. Syksyllä, talvella ja keväällä tiloissamme on musiikkiesityksiä, teemaillallisia, teatteria, tea tasting -tilaisuuksia ja paljon muuta. Tutustu ohjelmaamme kohdassa Ajankohtaista ja varaa lippusi ajoissa.

Fancy a cup of tea? Tervetuloa teelle!

Suosittelee 2015