Yritysesittely

TeaHouse of Wehmais – ei ainoastaan pieni makupala Englantia vaan kokonainen kokemus!

TeaHouse sijaitsee Juvalla ja on englantilaiseen teeperinteeseen erikoistunut teehuone. Ruusukankain ja kukkatapetein sisustetuissa huoneissa tarjoilemme englantilaisen teeperinteen mukaisesti valmistettuja teekattauksia kuten Afternoon Tea ja Cream Tea. Paikallinen teen ystävä tai ohi ajava matkailija voi hetkeksi astua Bedfordin herttuattaren, Annan maailmaan, nauttia kiireettömästä teehetkestä maaseudun rauhassa, vanhan sukukartanon tunnelmallisessa miljöössä.

Valmistamme leivottavat tuotteet itse ja teemme mahdollisimman paljon yhteistyötä lähialueen tuottajien kanssa sekä käytämme luomutuotteita. Valikoimassamme on noin 100 teelaatua, joista jokainen teen ystävä voi valita oman suosikkinsa. Teemme ovat myös myytävänä verkkokaupassamme. Lisäksi olemme saaneet anniskeluoikeudet niin sisätiloihin kuin puutarhaan, eli teen kanssa voi nauttia esimerkiksi lasillisesta kuplivaa tai jotain hieman vahvempaa.

TeaHousen naapurissa sijainnut vaatekauppa Butiken på Landet on helmikuussa sulkenut ovensa. Butikenin tiloihin aukesi kesäkuussa uusi Wehmais Deli&Deco -kauppaa, jonka valikoimissa on paikallisia ruokatuotteita, luomutuotteita sekä sisustustuotteita sekä läheltä että kauempaa. Teehuoneella nautittavien suolaisten ja makeiden herkkujen lisäksi Deli&Deco:ssa on myynnissä teehen liittyviä tuotteita, syötäviä herkkuja, teekirjoja sekä irtoteetä kotiin tai kylään vietäväksi. Deli&Deco:n nettisivut aukeavat syksymmällä.

Fancy a cup of tea? Tervetuloa teelle!

 Suosittelee 2015