Tilaisuudet

Tiloissamme on mahdollista järjestää asiakkaan toiveiden mukaisia tilaisuuksia. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme onnistuneen tilaisuuden suunnittelussa.


KOKOUKSET


Kokousta tunnelmallisessa 1800 -luvulla rakennetussa, tilamme vanhassa tallirakennuksessa, modernin tekniikan avulla ja nauti TeaHousen herkullisista tarjoiluista kokouksen yhteydessä.
Kokoustilassa on videotykki, laajakangas sekä talon puolesta kannettava tietokone, fläppitaulu/fläppitauluja sekä piirtoheitin.

Hintaan vaikuttaa kokouksen pituus, kokouksen ajankohta, tarjoilujen laatu, kokoustarvikkeiden tarve sekä ryhmän koko. Mikäli olet järjestämässä kokousta, ota meihin yhteyttä sivun alalaidassa olevalla lomakkeella, niin teemme pikimmiten tarjouksen tilaisuudestanne.


RYHMÄT

Otamme vastaan niin isoja kuin pieniäkin ryhmiä.

Tarjoilujen sujuvuuden takia toivomme kaikkia ryhmän kanssa tulevia tai ryhmämatkaa suunnittelevia, ottamaan etukäteen yhteyttä ja sopimaan yksityiskohdista. Meillä on myös erillinen ryhmämenu ja -hinnasto.

Pyydämme myös Sinua matkanjärjestäjänä ottamaan huomioon, että teehuoneemme tarjoiluihin sekä kaupassa ostosten tekemiseen kuluu oma aikansa, joten aikataulua ei kannata suunnitella liian tiukaksi. Autamme mielellämme aikataulun suunnittelussa, mikäli niin haluat.

Yhteydessämme sijaitsee Wehmais Deli&Deco sisustus- ja herkkukauppa, joka myös on vierailun arvoinen paikka. Voimme halutessasi kertoa Sinulle lisää kaupan toiminnasta.

Oletko kiinnostunut tulemaan TeaHouseen ryhmän kanssa? Ota meihin yhteyttä sivun alalaidassa olevalla lomakkeella tuloonne liittyen niin otamme Sinuun pikimmiten yhteyttä.


TEA TASTING

Teemaistelussa eli Tea Tasting -tilaisuudessa maistelette opastuksellamme useita eri teelaatuja, keskustelemme niiden ominaisuuksista, mauista, valmistustavoista jne. Perehdymme teen tuotantoon sekä siihen mitä eri teelaadut oikein ovat ja millä tavoin ne eroavat toisistaan.

Järjestämme avoimia teenmaistelutilaisuuksia, joista päivitämme tietoa Ajankohtaista -sivullamme. Lisäksi järjestämme maisteluita myös tilauksesta eri kokoisille ryhmille. Teemaisteluilla voi olla monta eri teemaa ja halutessa voimme valmistella teemaistelun myös toiveiden mukaan.

Mikäli haluat tarjouksen teemaistelusta omalle ryhmällesi, jätä meille tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella niin palaamme asiaan pikimmiten.


YKSITYISTILAISUUDET

Haluatko viettää syntymäpäiviä, eläkkeelle siirtymistä, polttareita tai muita vastaavia yksityisjuhlia TeaHousen miljöössä? Järjestämme tilauksesta erilaisia tilaisuuksia. Tilaisuuksien luonteen mukaan valmistamme myös sopivaa tarjoilua toiveidesi mukaan. TeaHousessa on nykyään myös alkoholin tarjoiluoikeudet.


Mikäli olet järjestämässä tilaisuutta, ota meihin yhteyttä niin palaamme asiaan pikimmiten.

nimi
sähköpostiosoite
puhelinnumero
asia