SAIMAA GASTRONOMY RUOKAVIIKONLOPPU

Saimaa Gastronomy on neljän laadukkaan eteläsavolaisen yrityksen yhteistyöverkosto. Tavoitteemme on panostaa laadukkaaseen, paikalliseen ruokaan.

Viikonlopun aikana kaikissa yrityksissämme on erilaista ohjelmaa ruokateemalla. Wehmaassa maistatamme viikonlopun aikana erilaisia ruokia ja herkkuja myytävästä valikoimastamme, teehuoneella tarjoilemme erillistä Saimaa Tea -kattausta ja lisäksi sekä lauantaina että sunnuntaina järjestämme avoimet teemaistelut teesommelierin johdolla.

Lauantain ja sunnuntain ohjelma:

Klo 12 - 16 Tuottajamarkkinat Wehmaan pihapiirissä.
Myymälästämme tutut tuotajat ovat esittelemässä ja myymässä laajempaa valikoimaa omia tuotteitaan kuin mitä yleensä Deli&Decosta on saatavana. Viikonloppuna myynnissä on mm luomunaudanlihaa, luomuvihanneksia ja -juureksia, luomuvalkosipulituotteita, kalatuotteita, marjatuotteita, lammas- ja karitsatuotteita ja gluteenittomia leivonnaisia. (tarkempi listaus tuottajista päivittyy piakkoin nettisivuille)

Klo 13 - 14 Tea tasting teesommelier Anna Grotenfelt-Paunosen opastuksella.
Tutustumme teen maailmaan maistelemalla kuutta eri teelaatua pienten ruokamaistiaisten kera. Keskustelemme teestä, vertailemme eri teelaatuja keskenään, tuotantoa, mihin teet sopivat jne.
Maistelun hinta: 24 €/hlö (sis maistelun, teet ja siihen kuuluvat maistiaiset). Maisteluun ennakkovaraus osoitteessa tee@teahouse.fi tai numerossa 040 4101 626


Käy myös tutustumassa muiden Saimaa Gastronomy -yritysen viikonlopun ohjelmaan. Verkoston yrityksiin kuuluu TeaHousen ja Deli&Decon lisäksi Tertin Kartano, Sahanlahti ja Hotelli Punkaharju.

Tervetuloa mukaan!