Manu_poyta  

Menut

Valittavanasi on suolaisia tai makeita herkkuja vapaavalintaisen teen kera. 

Tutustu ennakkoon teevalikoimaamme tai tee päätös paikan päällä, henkilökuntamme suosittelee mielellään Sinulle sopivaa teetä valittuasi mieleisen kattauksen ja kerrottuasi mieltymyksistäsi.

Valmistamme kaikki tarjottavat itse, paikan päällä.

TeaHousesta saa myös gluteenittomia tuotteita. Parhaiten pystymme palvelemaan gluteenittomilla kattauksilla mikäli saamme ennakkoilmoituksen tilauksesta, mutta meillä on myös pienempi valikoima gluteenittomia tuotteita aina tarjolla.
Mikäli haluat jonkin tietyn kattauksen gluteenittomana, se on tilattava vähintään edellisenä päivänä. Tämä koskee mm Afternoon Tea -kattausta. Otathan yhteyttä niin keromme lisää tee@teahouse.fi tai 040 4101 626.

Näiden menuiden lisäksi tarjoilemme kerran kuukaudessa ilta-aikaan erillisen teemamenun. Tietoa ilta-tarjoilujen päivämääristä sekä sisällöistä löytyy sivuilta Ajankohtaista.

Nämä kattaukset ovat esimerkkejä siitä minkälaisia kattauksia meillä on tarjolla. Kaikkia kattauksia ei ole tarjolla aina, vaan menuidemme sisältö vaihtelee päivästä toiseen. Mikäli haluat jonkin tietyn kattauksen, kannattaa ennakkoon varmistaa sen saatavuus.


Afternoon Tea 22 €/hlö

Royal Tea 29 €/hlö

Cream Tea 13 €/hlö


Winter Tea 18 €/hlö
(ei myynnissä 30.3.-2.4.)


English Tea 17 €/hlö
(ei myynnissä 30.3.-2.4.)

Take Away Tea 10 € tai 14 €

Easter Tea 18€/hlö
(myynnissä 30.3.-2.4.)

Scones-buffet 26 €/hlö
4-12 -vuotiaat puoleen hintaa,n alle 4-vuotiaat veloituksetta

Ryhmämenut saat erikseen ottamalla yhteyttä tee@teahouse.fi