Manu_poyta

Menut

Valittavanasi on suolaisia tai makeita herkkuja vapaavalintaisen teen kera.

Tutustu ennakkoon teevalikoimaamme tai tee päätös paikan päällä, henkilökuntamme suosittelee mielellään Sinulle sopivaa teetä valittuasi mieleisen kattauksen ja kerrottuasi mieltymyksistäsi.

Valmistamme kaikki tarjottavat itse, paikan päällä.

Huomioithan, että keittiömme sulkeutuu puoli tuntia ennen teehuoneen sulkeutumista.

TeaHousesta saa myös gluteenittomia tuotteita. Parhaiten pystymme palvelemaan gluteenittomilla kattauksilla mikäli saamme ennakkoilmoituksen tilauksesta, mutta meillä on myös pienempi valikoima gluteenittomia tuotteita aina tarjolla.
Mikäli haluat jonkin tietyn kattauksen gluteenittomana, se on tilattava vähintään edellisenä päivänä. Tämä koskee mm. Afternoon Tea -kattausta. Otathan yhteyttä niin kerromme lisää tee@teahouse.fi tai 040 4101 626.

Näiden menujen lisäksi meillä on erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä, joiden aikana on omat menut. Tietoa tapahtumistamme yms päivämääristä sekä sisällöistä löytyy sivuilta Ajankohtaista.

Nämä kattaukset ovat esimerkkejä siitä minkälaisia kattauksia meillä on tarjolla. Kaikkia kattauksia ei ole tarjolla aina, vaan menujemme sisältö vaihtelee päivästä toiseen. Mikäli haluat jonkin tietyn kattauksen, kannattaa ennakkoon varmistaa sen saatavuus.

Ryhmämenut saat erikseen ottamalla yhteyttä tee@teahouse.fi


Afternoon Tea 23 €/hlö

Royal Tea 29 €/hlö

Afternoon Tea kahdelle jaettavaksi 36 €/kattaus

Cream Tea 13 €/hlö

Winter Tea 18 €/hlö

Sweet Tea 9€/hlö


Take Away Tea 10 € tai 14 €